Begeleiding bij Fusies en Overnames
Nieuws
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over
25-01-2019
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over. Derde internationale acquisitie door Franse HR-reus in anderhalf jaar tijd ...
Lees verder

NUzakelijk Economie
ECB-vicepresident: 'No deal-brexit' zou schok zijn voor Europese economie
Een chaotische Brexit zou een flinke schok opleveren niet alleen de Britse, maar ook de Europese economie, aldus Luis de Guindos in de Franse krant Le Monde.
Lees verder

Mogelijk verliezen meer pulsvissers dan verwacht dit jaar hun vergunning
Er is nog weinig duidelijk over hoeveel Nederlandse pulsvissers hun vergunning dit jaar zullen verliezen. Het compromis dat de Nederlandse regering met de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie bereikte blijkt minder zeker dan eerder deze maand werd gedacht.
Lees verder

Werkwijze

BC Finance werkt op basis van heldere afspraken. Bij een opdracht worden alle relevante zaken vastgelegd en door beide partijen ondertekend.

Voor het maken van een waardebepaling en of het opstellen van een informatie memorandum (IM) werkt BCFinance tegen een vast tarief, afhankelijk van de zwaarte en complexheid van de werkzaamheden.

Bij een koop of verkoop opdracht werkt BC Finance met een retainer fee (maandelijks te factureren ) deze retainer fee wordt in mindering gebracht op de succesfee bij een geslaagde transactie. Waarbij BC Finance de succesfee (no cure- no pay) van groter belang acht dan de retainer fee. De retainer fee dient ter dekking van de gemaakte kosten die onvermijdelijk verbonden zijn aan complexe opdrachten bij koop en verkoop van bedrijven.

Verder verwijzen wij naar de gepubliceerde en gedeponeerde algemene leveringsvoorwaarden van BC Finance.( zie algemene voorwaarden)

 

Afspraak maken
contact BC Finance B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen
sitemap T +31 (0)35-62 48 959
F +31 (0)84-74 62 521
E info@bcfinance.nl