Begeleiding bij Fusies en Overnames
Nieuws
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over
25-01-2019
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over. Derde internationale acquisitie door Franse HR-reus in anderhalf jaar tijd ...
Lees verder

NUzakelijk Economie
ECB-vicepresident: 'No deal-brexit' zou schok zijn voor Europese economie
Een chaotische Brexit zou een flinke schok opleveren niet alleen de Britse, maar ook de Europese economie, aldus Luis de Guindos in de Franse krant Le Monde.
Lees verder

Mogelijk verliezen meer pulsvissers dan verwacht dit jaar hun vergunning
Er is nog weinig duidelijk over hoeveel Nederlandse pulsvissers hun vergunning dit jaar zullen verliezen. Het compromis dat de Nederlandse regering met de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie bereikte blijkt minder zeker dan eerder deze maand werd gedacht.
Lees verder

Fusies

Fusie van ondernemingen


Van een fusie is sprake als twee of meer ondernemingen worden samengevoegd tot één onderneming. In het geval een kleinere onderneming wordt overgenomen door een grote onderneming, dan is er sprake van overgang van onderneming.

Juist bij een fusie of een joint venture kan BC Finance u adviseren. Vaak speelt de waardebepaling van beide partijen een zeer belangrijke rol. Bovendien heeft de tegenpartij vaak een adviseur ingeschakeld en kunnen de onderhandelingen los van emotie worden uitgevoerd. Bij een fusie of samenwerking moeten directies vaak nog langjarig samenwerken en dan is het prettig als externe partijen de 'hete kooltjes uit het vuur kunnen halen'.

Ook zien wij in de praktijk dat partijen al langere tijd met elkaar in gesprek zijn maar dat de specifieke kennis ontbreekt om tot afrondende afspraken te komen. Een vastgelopen fusie en of overname ziet BC Finance dan ook als een uitdaging en eerder een startpunt dan een eindpunt van de onderhandelingen.

Afspraak maken
contact BC Finance B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen
sitemap T +31 (0)35-62 48 959
F +31 (0)84-74 62 521
E info@bcfinance.nl