Begeleiding bij Fusies en Overnames
Nieuws
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over
25-01-2019
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over. Derde internationale acquisitie door Franse HR-reus in anderhalf jaar tijd ...
Lees verder

NUzakelijk Economie
Mogelijk verliezen meer pulsvissers dan verwacht dit jaar hun vergunning
Er is nog weinig duidelijk over hoeveel Nederlandse pulsvissers hun vergunning dit jaar zullen verliezen. Het compromis dat de Nederlandse regering met de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie bereikte blijkt minder zeker dan eerder deze maand werd gedacht.
Lees verder

Britse werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei
De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk (VK) is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.
Lees verder

Exit-Planning

Exit- Planning of verkoopklaar maken van de Onderneming.

BCFinance adviseert bij het verkoopklaar maken van de Onderneming.Hierbij moet gedacht worden aan een plan van 1 tot 3 jaar voor de voorgenomen verkoop.Dit meerjarenplan moet teruggebracht worden naar een jaar c.q. kwartaalplan, waarbij er o.a. geen overbodige kosten gemaakt gaan worden en waarbij gewerkt gaat worden aan een goed ingewerkt 2e echelon, voorzover niet al aanwezig. (zie verder Stappenplan bij verkoop)

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken
contact BC Finance B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen
sitemap T +31 (0)35-62 48 959
F +31 (0)84-74 62 521
E info@bcfinance.nl