Begeleiding bij Fusies en Overnames
Nieuws
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over
25-01-2019
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over. Derde internationale acquisitie door Franse HR-reus in anderhalf jaar tijd ...
Lees verder

NUzakelijk Economie
Mogelijk verliezen meer pulsvissers dan verwacht dit jaar hun vergunning
Er is nog weinig duidelijk over hoeveel Nederlandse pulsvissers hun vergunning dit jaar zullen verliezen. Het compromis dat de Nederlandse regering met de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie bereikte blijkt minder zeker dan eerder deze maand werd gedacht.
Lees verder

Britse werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei
De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk (VK) is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.
Lees verder

Expertise

ERVARING

BC Finance heeft een groot aantal ondernemers begeleid bij de aan- of verkoop van hun onderneming. Op uw verzoek brengen wij u gaarne in contact met oud opdrachtgevers van BC Finance, zodat u navraag kunt doen over onze dienstverlening.

NETWERK

Via onze databases hebben wij toegang tot de meest uitgebreide informatie over alle ondernemingen van Nederland. Daarnaast krijgen wij uit ons netwerk van collega fusie- en overnamekantoren, banken en andere relaties dagelijks nieuwe aan- en verkoopprofielen toegezonden.

Ondernemer

DGA en oprichter van BC Finance is Ton Brinkman, ruim 40 jaar actief in de zakelijke dienstverlening waarvan 20 jaar als directeur-eigenaar van de uitzendorganisatie Stuweg & Select Employment Agency. Medio 1995 zijn deze ondernemingen verkocht aan het Engelse beursgenoteerde Select Holdings Plc. Tot 1999 actief voor Select in diverse functies. De laatste jaren als non- executive met als belangrijkste taak de begeleiding bij aankoop en integratie van nieuwe (uitzend) bedrijven.

Vanaf 2000 actief als zelfstandig adviseur in de M & A markt.
 

 

Afspraak maken
contact BC Finance B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen
sitemap T +31 (0)35-62 48 959
F +31 (0)84-74 62 521
E info@bcfinance.nl