Begeleiding bij Fusies en Overnames
Nieuws
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over
25-01-2019
Groupe Adequat neemt HR-dienstverlener CONNECT volledig over. Derde internationale acquisitie door Franse HR-reus in anderhalf jaar tijd ...
Lees verder

NUzakelijk Economie
Mogelijk verliezen meer pulsvissers dan verwacht dit jaar hun vergunning
Er is nog weinig duidelijk over hoeveel Nederlandse pulsvissers hun vergunning dit jaar zullen verliezen. Het compromis dat de Nederlandse regering met de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie bereikte blijkt minder zeker dan eerder deze maand werd gedacht.
Lees verder

Britse werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei
De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk (VK) is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.
Lees verder

Route

Route per auto

BC Finance is gelegen aan het Gooimeer in Huizen op 5 minuten rijden van de snelwegen A1 en A27 en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.BC Finance heeft zijn kantoor gevestigd in het Residence Newport complex.

Via de A1, Afrit 8 Blaricum / Huizen

Richting Huizen via de Crailoseweg. U rijdt steeds rechtdoor (de Crailoseweg gaat over in de Karel Doormanlaan en vervolgens Bestevaer). Deze weg maakt een bocht naar rechts. Aan het eind op de T-splitsing linksaf (Zuiderzee). Deze weg maakt ook een bocht naar rechts. U gaat na de bocht de tweede weg linksaf (Labradorstroom). Aan het eind van deze weg ligt Hotel Newport. BC Finance heeft zijn kantoor gevestigd in het Residence Newport complex.

Via de A27, afrit 35 Blaricum / Huizen

Richting Huizen via de Randweg Oost. U gaat met de bocht mee naar rechts ('t Merk) en blijft deze weg volgen. De weg maakt een bocht naar links (Huizermaatweg) en vervolgens een bocht naar rechts (Zuiderzee). Rechtdoor en na de volgende bocht naar rechts de tweede weg linksaf (Labradorstroom). Aan het eind van deze weg ligt Hotel Newport. BC Finance heeft zijn kantoor gevestigd in Residence Newport. 

 

Afspraak maken
contact BC Finance B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen
sitemap T +31 (0)35-62 48 959
F +31 (0)84-74 62 521
E info@bcfinance.nl