Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

ICT Automatisering neemt Raster Holding BV over

dinsdag 30 juni 2015

Het beursgenoteerde ICT automatisering uit Barendrecht neemt Raster Holding over, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het programmeren van software voor de voedselindustrie, petrochemie, offshore en farmaceutische industrie. De overname past binnen de groeistrategie van ICT Automatisering.

Groei door bedrijfsovernames
ICT biedt technologische oplossingen en diensten voor de industrie in Nederland en er werken zo'n 600 IT-specialisten. De omzet over 2014 bedroeg €63 mln. Raster draait een jaarlijks winstgevende omzet van tussen de €4 en €5 mln. Er werken 20 mensen.

De bedrijfsovername van de Nederlandse systeemintegrator Raster Holding door ICT Automatisering versterkt de positie van het bedrijf uit Barendrecht en zal circa 6 procent bijdragen aan de omzet van de koper.

‘De overname past bij de 'buy and build' strategie van ICT Automatisering’, aldus SNS-analist Johan van den Hooven, die er op wees dat dit de tweede overname van ICT Automatisering is in de afgelopen 12 maanden. ‘We verwachten dat de autonome omzetgroei [van ICT] verder verbetert in de komende jaren, aangejaagd door een verbeterend economisch klimaat en stijgende marges’.

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder