Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Overname Helvoet door Hydratec

vrijdag 10 juli 2015

Hydratec Industries, een groep van industriële bedrijven, neemt 100% van de aandelen van Helvoet over. De aandeelhouders van het aan het Damrak genoteerde Hydratec hebben de overname in een bava (buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders) goedgekeurd.

Hydratec had op 20 mei bekendgemaakt Helvoet, een Nederlandse producent van rubber en kunststof onderdelen, te willen kopen. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Auto-industrie

Helvoet is actief als toeleverancier voor de auto-industrie. Ook produceert het bedrijf verpakkingen voor de medische en farmaceutische wereld en toepassingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Hellevoetsluis. Verder zijn er vestigingen in Tilburg, België, Duitsland, India en de Verenigde Staten. De totale omzet bedraagt circa € 75 mln.

Groeiambitie

Bart Aangenendt, ceo van Hydratec, heeft eerder verklaard dat de overname prima past in de ‘groeiambitie' van Hydratec. Deze industriële holding maakt met zijn werkmaatschappijen in Zeddam, Doetinchem en Tilburg onder meer agri- en foodsystemen voor de pluimveesector en 'handling machines' voor de levensmiddelenindustrie.

Daarnaast produceert Hydratec kunststof onderdelen en verpakkingen in Neede en Nijverdal. Vorig jaar behaalde het een omzet van € 91,6 mln, tegen € 90,8 mln een jaar eerder.

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder