Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Please Payroll neemt payrollbedrijf DNA 360 over

woensdag 22 juli 2015

Daartoe hebben beide ondernemingen gisteren een overeenkomst getekend. Door de overname voegt de onderneming in één keer 24 miljoen euro toe aan de huidige omzet van circa 84 miljoen euro. Met een omzet van meer dan 100 miljoen euro en 45 medewerkers legt Please een sterke basis om binnen vijf jaar door te kunnen groeien naar een top-3 positie op de payrollmarkt.

De Brabantse onderneming zal zich de komende jaren blijven richten op kwalitatief hoogwaardig werkgeverschap ten dienste van mkb-ondernemers, het aanbieden van een ‘flexibele schil’ aan grotere mkb-bedrijven en op het aanbieden van back office-ondersteuning aan intermediairs op de arbeidsmarkt, in het bijzonder uitzendbureaus en bemiddelaars.

De nieuwe groepsdirectie van Please Payroll bestaat uit Please mede-oprichter Hans van de Ven (algemeen directeur), DNA 360-oprichter Gertjan van Stratum (commercieel directeur) en Please-directielid Albert Zwaans (financieel directeur). Please medeoprichter/directeur en serie-ondernemer Jan Franken stapt na 15 jaar uit de onderneming. Hij gaat zich richten op de verdere uitbouw van zijn horecagroep ‘De Smaak van Croy’. Wel blijft hij als adviseur aan Please verbonden.

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder