Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

ZZP�rs krijgen betalingsgarantie

donderdag 23 juli 2015

Zzp’ers die opdrachten vervullen via ZZP Service, onderdeel van Connect, hebben nu de garantie dat tachtig procent van hun ingediende factuur binnen vijf dagen uitbetaald wordt.

Om dit te kunnen garanderen heeft Connect een kredietverzekering afgesloten. Met deze vorm van dienstverlening kunnen zzp’ers zich wapenen tegen faillissement en wanbetaling van opdrachtgevers.

“We vinden het belangrijk om waarde toe te voegen aan het bemiddelingsproces”, geeft Menno Limm, commercieel directeur van Connect ZZP Service aan. “Zzp’ers kunnen een dergelijke kredietverzekering zelf niet afsluiten, aangezien het te verzekeren bedrag van een individuele zzp’er niet rendabel genoeg is voor een verzekeraar. We bieden deze dienst voor alle zzp’ers aan die we een opdracht helpen of die zelf een opdracht aanbrengen, waardoor we een meerwaarde voor de zzp’er bieden.”

Inzicht in facturen
Zzp’ers hebben niet alleen een garantie op de uitbetaling van de facturen, ZZP Service biedt ook inzicht in de facturen van zzp’ers. Waar bemiddelingsbureaus niet transparant zijn over de marge die ze berekenen op de zzp’er, probeert Connect de zzp-markt open te breken. Opdrachtgevers besparen de tijd die gemoeid gaat met onjuist of niet compleet ingevulde facturen, wat bij de groei van het aantal zzp’ers (wiens prioriteit niet de boekhouding is) een tijdrovende bezigheid is.

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder