Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Detacheerder DeGraaf groep neemt Detaned over

donderdag 13 augustus 2015

Onlangs heeft de DeGraaf Groep Detaned overgenomen. DeGraaf Groep detacheert al meer dan 25 jaar personeel in de bouw en techniek. Met acht vestigingen in Nederland biedt de Graaf een landelijke dekking.

De reden voor deze overname is de sterke positie die Detaned al meer dan 12,5 jaar vervult in het bemiddelen en payrollen van ZZP-ers. Detaned is marktleider en pionier in haar vakgebied. Een andere belangrijke reden van de overname is dat de DeGraaf groep de diensten van Detaned graag wil aanbieden aan haar opdrachtgevers. Doordat de wet en regelgeving omtrent ZZP bemiddeling strenger zullen worden, zal de dienstverlening van Detaned nog specialistischer worden.
Detaned heeft de know-how en expertise om dit buitengewoon goed te doen en heeft bewezen de regels altijd strikt na te leven waardoor een waardevolle aanvulling bestaat op het dienstenpakket van de DeGraaf groep aan haar opdrachtgevers.

Door deze overname kunnen we als de DeGraaf groep het gehele palet van flexibele arbeid aanbieden; detachering, uitzenden, werving en selectie, staf en kader en natuurlijk ZZP ers . We zijn derhalve voor onze opdrachtgevers een volwaardige partner in flexibele arbeid.

Detaned is met 12,5 jaar ervaring één van de meest ervaren bemiddelaars van zelfstandige vaklieden(ZZP) in de Bouw en Techniek. Detaned heeft ruim 5.000 vaklieden bemiddeld bij meer dan 400 verschillende opdrachtgevers door het hele land. Detaned werkt landelijk en heeft door de overname thans acht vestigingen verspreid door het gehele land.

DeGraaf Groep
Als uitzendbureau voor technisch personeel stelt DeGraaf Groep al ruim 25 jaar technici beschikbaar voor de Nederlandse markt. Dit doen ze vanuit acht vestigingen verdeeld over het land. Bron: vraag en aanbod 

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder