Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Fusie Cushman & Wakefield en DTZ afgerond

woensdag 2 september 2015

De fusie tussen vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en branchegenoot DTZ, die in mei is aangekondigd, is voltooid. Dat hebben de twee bedrijven woensdag bekendgemaakt. Het nieuwe Cushman & Wakefield heeft een jaaromzet van $5 mrd. In Nederland blijven de vastgoedadviseurs voorlopig als twee zelfstandige bedrijven opereren.

Ambities

Cushman & Wakefield werd in mei voor $2 mrd verkocht aan DTZ, dat grotendeels in handen is van TPG Capital. Het nieuwe fusiebedrijf wordt geleid door DTZ-bestuurders Brett White, voormalig ceo van de CBRE-groep, en Tod Lickerman. Aan ambities geen gebrek. 'Dit is een kans om onze gezamenlijke ambities waar te door gebruik te maken van de huidige dynamiek in de markt en zo onze positie aan de top op te eisen.'

Door de fusie kan het nieuwe bedrijf zich meten met de Amerikaanse concurrenten CBRE en JLL, die vorig jaar een omzet van respectievelijk $9 mrd en $5 mrd omzet behaalden.

Internationalisering

De deal past in een consolidatieslag onder de vastgoedadviseurs, die vooral is ingegeven door de toenemende internationalisering van de vastgoedmarkt. Vastgoedbeleggers eisen van de adviseurs dat zij overal ter wereld zitten en een breed aanbod aan diensten hebben, zoals vastgoedbeheer, leasing en de financiering van transacties.

Bron: Financieel Dagblad

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder