Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Overnames stuwen omzet DPA Group

maandag 9 november 2015

DPA Group heeft mede door overnames de omzet in het derde kwartaal stevig zien stijgen. Dit bleek maandag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de detacheerder.

'DPA laat een sterk kwartaalresultaat zien, zowel autonoom als op basis van acquisities', aldus ceo Eric Winter in een toelichting op de kwartaalcijfers. De topman wees er verder op dat het bedrijfsresultaat met meer dan 50% steeg door een verbeterde brutomarge en kostenstructuur.

In het afgelopen kwartaal steeg de omzet met 30,7% op jaarbasis naar € 27,0 mln euro. Deze stijging was volgens DPA deels te danken aan de overnames van Fagro en Soza Xpert. Autonoom steeg de omzet met 11%.

Het genormaliseerde bedrijfsresultaat (ebitda) nam in het derde kwartaal zelfs met 50,8% toe tot € 2,1 mln en onder de streep restte een nettowinst van € 0,3 mln. Daarmee was de winst gelijk aan vorig jaar.

'We zijn vol vertrouwen over de resultaten over het jaar als geheel', voegde DPA aan de cijfers toe. Een concrete outlook gaf de beursgenoteerde detacheerder niet.

Ten aanzien van de consultancy-activiteiten van ConQuaestor heeft DPA afgesproken dat de mogelijkheid van een strategische samenwerking in een latere fase nader bestudeerd zal worden, nadat afgelopen september al de interim-financeactiviteiten van ConQuaestor werden overgenomen.

Het aandeel DPA Group sloot vrijdag 2,9% hoger op €1,80. Bron:www.fd.nl

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder