Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Groeiversnelling Randstad

dinsdag 17 november 2015

Uitzender en detacheerder Randstad heeft zijn groei in oktober zien versnellen. Dat maakte het concern dinsdag voorbeurs bekend voorafgaand aan zijn Capital Markets Day, een bijeenkomst waar analisten en investeerders worden bijgepraat over de plannen van het bedrijf.

De autonome omzet per gewerkte dag groeide met 7,7% — tegen 5,4% in het derde kwartaal. Voor november gaat Randstad uit van een voortzetting van de groei. Het bedrijf liet verder weten het dividend over 2015 volledig in contanten uit te betalen.

Grootste stijger

Op de beurs was Randstad dinsdagochtend de grootste stijger met een plus van 7%. Analist Yves Franco van KBC Securities gaat er op basis van de update van Randstad van uit dat het concern zijn omzetraming voor het vierde kwartaal vermoedelijk naar boven zal bijstellen. Collega-analist David Tailleur van Rabobank noemde de groei 'onverwacht sterk'. Hij wees tevensop de aankondiging van Randstad dat het de komende jaren nog eens 20% extra wil besparen op IT-kosten. Binnen welke termijn Randstad die besparingen wil behalen, maakte de uitzender niet duidelijk.

Bron: www.fd.nl

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder