Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Investeerder stapt in detacheringsbedrijf Aetheon

woensdag 15 maart 2017

Aethon Groep, een arbeidsbemiddelaar die vooral studenten detacheert, heeft een externe investeerder aan zich gebonden. Mentha Capital moet de groeiambities van het bedrijf ondersteunen en versterken.

Aethon Groep is opgericht door Lennart van Vloten en Casper Bannet. In een tijdsbestek van elf jaar is Aethon uitgegroeid van een Rotterdams chauffeursbedrijf met studenten tot een dienstverlener in de uitzendbranche. Het bedrijf legt zich nu toe op uitzending en detachering van studenten en young professionals bij zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties.

Privéchauffeurs

Aethon zag zijn omzet de afgelopen jaren met gemiddeld 40% per jaar groeien en bedient naar eigen zeggen meer dan tweehonderd gemeenten, zeventig zorgorganisaties en zeventig woningcorporaties. Ruim twee jaar geleden verkocht Aethon zijn privéchauffeurdivisie aan Mobiliteitsdiensten Nederland.

Financiële bijzonderheden van de overeenkomst met Mentha Capital zijn niet bekendgemaakt. Bannet, ceo en medeaandeelhouder van Aethon, zegt over de komst van de investeerder: ‘Samen met Mentha kunnen wij nog beter inspelen op de groeikansen in de markt en werken aan een stabiele ontwikkeling van de organisatie.’ 

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder