Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Mediahuis stelt topbestuurder aan voor overname Telegraaf

vrijdag 31 maart 2017

Het Belgische Mediahuis maakt zijn directievoorzitter vrij om de overname van Telegraaf Media Groep (TMG) in goede banen te leiden.

Marc Vangeel (55), de huidige voorzitter van de raad van bestuur, gaat de groei van Mediahuis in Nederland coördineren. Dat heeft het mediabedrijf intern bekendgemaakt. De geplande overname van TMG is een van zijn belangrijkste taken.

Ook rest bestuurstop verandert

Door de benoeming gaat ook in de rest van de bestuurstop van Mediahuis het een en ander veranderen. Vangeel wordt in de functie van bestuursvoorzitter van Mediahuis opgevolgd door Thomas Leysen, een grootaandeelhouder in het bedrijf. De functie van CEO van het bedrijfsonderdeel Concentra wordt overgenomen door de huidige financiële topman Patrick Hermans.

Voor de vacante positie van topman van Media Groep Limburg, uitgever van weekkranten en de dagbladen De Limburger en Limburgs Dagblad, wordt een benoemingsprocedure gestart.

Marc Vangeel heeft een lange geschiedenis bij Mediahuis. Hij startte in 1994 als technisch directeur bij Concentra en leidde als algemeen directeur de fusie met De Vlijt. Hij werkte na zijn benoeming als CEO van Concentra aan de overname van Media Groep Limburg en gaat zich dus nu op verdere groei van Mediahuis in Nederland richten. Bron FD

 

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder