Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Fabulous 40- Flexbranche 2017

woensdag 8 november 2017

40 snelst groeiende bedrijven 2015-2013
Download Fabulous 40 – Flexbranche 2017

De lijst is gebaseerd op geconsolideerde jaarcijfers. Voor de samenstelling van de lijst is gekeken naar de gemiddelde groei van leveranciers in de flexbranche over de jaren 2015, 2014, 2013, waarbij de beursgenoteerde ondernemingen buiten beschouwing zijn gelaten.

De lijst gaat vergezeld van een toelichting, analyses en interviews met opmerkelijke spelers.

Top 3

1. NettStaff
www.nettstaff.nl
NettStaff is een uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Werkzaam vanuit acht locaties middels uitzenden en detacheren. ‘We zorgen voor het juiste technische personeel door een betrokken werkgever te zijn en onze professionals optimaal te faciliteren, zodat onze klanten een maximaal resultaat kunnen behalen met het ingeleende personeel.’

2. HelloFlex group
www.helloflexgroup.com
‘enjoy intelligent tools’
HelloFlex levert software en backoffice services voor personeelsintermediairs en inleners van flexibele arbeid. HelloFlex group is een holding en omvat meerdere labels die samen de gehele flexmarkt bedienen. HelloFlex tools is cloud software en wordt ontwikkeld door circa 100 ervaren online marketing en enterprise software engineers.

– HelloFlex, sourcing management software
-FlexService, bedrijfssoftware voor intermediairs
– HelloFlex People, backoffice services voor intermediairs
– FlexNieuws, nieuws voor de flexbranche en alle CAO’s

3. Abiant
www.abiant.nl
Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn tussen de 5.000 en 6.000 uitzendmedewerkers namens Abiant aan de slag. In de afgelopen jaren werd het vestigingennetwerk in Noord-Nederland uitgebreid met vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. ‘Daardoor zijn we midden in het werkveld en altijd dichtbij voor medewerkers en opdrachtgevers.’ Abiant heeft ook een vestigingennetwerk in Noord-Duitsland. In 2015 werd MF Uitzendbureau overgenomen en als label toegevoegd aan de Abiant Uitzendgroep.

 

Rol van intermediairs in ontwikkeling
Zoals we in de voorgaande edities zagen, is de vraag naar HRM services en het overnemen of verkleinen van werkgeversrisico’s toegenomen. Bovendien worden de vragen van opdrachtgevers steeds complexer en specialistischer.

Verdubbeling aantal overnames
In de periode 2015-2013 is het aantal overnames door spelers in deze lijst verdubbeld. De rol van private equity en investeringsfondsen neemt toe. Toch zijn er ook spelers die op eigen kracht hun businessmodel hebben vernieuwd en aanzienlijke groei wisten te bereiken.

Trends in de markt
De trends in de markt worden beschreven aan de hand van uitgebreide interviews met NettStaff, Abiant, YER, The Employment Group. Ook enkele investeerders komen aan het woord, te weten:
– Venturion (Studentalent, XL Studenten Uitzendbureau, Uitzendbureau 65Plus)
– Synergia (Welten en The Human Network).
Lees verder >

 

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder