Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Opnieuw Franse overname in de Nederlandse uitzendmarkt

woensdag 1 mei 2019

Het Apeldoornse uitzendbureau Synensis komt in Franse handen. De Franse uitzendgroep Triangle Interim heeft het uitzendbureau met zes Nederlandse vestigingen overgenomen, zo meldt Synensis-directeur en aandeelhouder Jaap de Klerk.

Triangle Interim heeft een omzet van circa €400 mln. De uitzendorganisatie heeft inmiddels meer dan 100 vestigingen in Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland en Spanje.

Synensis is blij met de komst van de nieuwe eigenaar. 'Met de komst van Triangle Interim als grootaandeelhouder en de kennis en kunde die daarmee gepaard gaat kan Synensis stabiel blijven doorgroeien', zegt De Klerk. ‘Door de overname kunnen we niet alleen onze mkb-klanten, maar ook onze landelijke en internationale klanten goed blijven voorzien van vakkundig personeel.'

Het Apeldoornse uitzendbureau met circa 300 werknemers heeft ook vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Nieuwegein en Barneveld. Per 1 mei komt daar ook nog Deventer bij. Synensis richt zich vooral op de sectoren bouw, infra, productie en logistiek. Financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.

Zie www.fd.nl

 

Nieuwsoverzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL 008512498B01

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder