Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Advisering bij verkoop Connect Uitzendbureau

Amsterdam, 25 januari 2019 –Groupe Adequat heeft per direct een honderd procent aandelenbelang genomen in het Nederlandse CONNECT. Dit is de derde internationale overname van de Franse HR-dienstverlener in de afgelopen 18 maanden en past binnen de ambitieuze internationale groeistrategie van het bedrijf. De overname heeft geen gevolgen voor de huidige medewerkers van CONNECT. De HR-specialist blijft actief onder haar eigen naam.

Het Nederlandse CONNECT had in 2017 een omzet van 20 miljoen euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke inzetbaarheid en ZZP-activiteiten in de techniek en maakindustrie (luchtvaart, automotive, scheepsbouw, agri-food en machinebouw) waarbij de menselijke aanpak centraal staat. Als onderdeel van Groupe Adéquat krijgt CONNECT de kans sneller te groeien met behoud van haar unieke bedrijfseigenschappen.

BC Finance heeft met succes de verkoop begeleid van de Connect organisatie. Vanaf het begin van de onderhandelingen was duidelijk dat beide bedrijven naadloos op elkaar aansloten.

 

Branche Zakelijke dienstverlening
Soort bedrijf Technisch Uitzendbureau
Regio Nederland
Aantal personeelsleden 30-35
Omzet indicatie 20 miljoen

Terug naar overzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder