Menu

Slide 1

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 2

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 3

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

Slide 4

Welkom bij BC Finance

Adviseur bij verkoop en aankoop

Lees meer

ICT Infrastructuurbedrijf

Bedrijfsactiviteiten

Voor een van onze relaties met langjarige ervaring in de IT branche op het gebied van ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT infrastructuren, zijn wij op zoek naar IT bedrijven met kennis van IT infrastructuren en/of beheer.

Sleutelwoorden zijn virtualisatie & consolidatie; monitoring & beheer; cloud computing; ITIL

Opdrachtgevers:

Klanten van onze relatie zijn zowel bedrijven uit het top segment van de markt (blue chip) als in de lagen daar onmiddellijk onder. De opdrachtgevers van de gezochte onderneming kunnen vergelijkbaar of complementair zijn met een voorkeur voor de marktsegmenten retail & distributie, productiebedrijven, ziekenhuizen en overheid.

Onze opdrachtgever streeft lange termijn relaties en contracten na.

Personeel:

Ervaren consultants en verkopers met een opleiding op HBO- Universiteit niveau, bijvoorkeur in vaste dienst. Geen platte detacheringclub. Volwassen management.

Financieel:

Idealiter een omzetniveau van de target onderneming van > € 5 miljoen. Bij voorkeur winstgevend, maar enig achterstallig onderhoud hoeft geen bezwaar te zijn.

Reden van aankoop :

Cliënt wil door middel van overname een verbreding en verdieping van de huidige activiteiten bewerkstelligen, alsmede de groei versnellen.

Verder kan het management van de target onderneming een belangrijke rol bekleden in de integratie (niet noodzakelijk) dan wel uitbouw van de nieuw te vormen organisatie.

 

Branche Automatisering
Soort bedrijf ICT bedrijf
Regio Randstad- Midden Nederland
Aantal personeelsleden 10 - 50
Omzet indicatie > 5 miljoen

Terug naar overzicht

BC Finance B.V.

Residence Newport
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

+31 (0)35 - 62 48 959
+31 (0)6- 53 477 439
info@bcfinance.nl

KvK: 74387375
Btw: NL859876238

Fusies en Overnames

BC Finance is een adviesorganisatie die zich richt op de begeleiding bij fusies en overnames. Wij begeleiden u bij de verkoop, aankoop of waardering van uw onderneming. BC Finance bemiddelt met name in het midden segment van MKB bedrijven.

Lees verder